MFSC

Is een kleinschalige (sport-) fysiotherapiepraktijk waar u ruime aandacht krijgt. Geen “quick-fix”, maar een uitgebreide analyse gevolgd met een persoonlijk behandelplan.

Heeft u last van uw achillespees, rug of (lopers)knie? Bent u geopereerd aan uw heup of enkel? Of heeft u een sportblessure? MFSC helpt u graag weer op de been. De fysiotherapeut kan hiervoor gebruik maken van speciale massagetechnieken, dry needling, gewrichtsmobilisaties en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarnaast krijgt u een uitgebreid trainingsprogramma, waarmee u in een zo kort mogelijke tijd weer optimaal functioneert.

Running Rehab

Cycling Rehab

SPECIALE AANDACHT VOOR HARDLOPERS EN WIELRENNERS

Hardlopen is het laatste decenium een van de meest snel groeiende sporten in Nederland. Helaas blijkt het ook een blessure gevoelige sport te zijn. MFSC heeft het hardlopen in het DNA zitten en kan hierdoor een geblesseerde hardloper optimaal ondersteunen. Analyse en aanpassingen van de hardlooptechniek, het maken van een herstelprogramma behoren tot het hardloopbehandelplan.

Ook wielrennen en mountaibiken neemt meer en meer in populariteit toe. Hoewel deze sporten minder blessuregevoelig zijn dan het hardlopen, hebben de beoefenaars soms last van een vervelende blessure. MFSC heeft een uniek programma samengesteld zodat deze sporters weer snel op de fiets zitten.